Just another free Blogger theme

Amb la tecnologia de Blogger.

No m'entens? Tradueix-me!

About

Search This Blog

dijous, 23 d’octubre del 2014

Hola a tots!
Un cercador és un programa que ajuda a trobar la informació emmagatzemada en un sistema informàtic, ja sigui una xarxa, Internet o al mateix ordinador a partir d'una paraula, una frase, un nombre... que li haguem escrit i ens ensenya una llista de documents o webs que compleixen aquests criteris. Els principals són:

  • Google: Segons les estadístiques del juny de 2011 al juny de 2012 és el més utilitzat en el 97'08%.
  • Bing: És el cercador de Microsoft, abans era Live Search, Windows Live Search i MSN Search, és utilitzat per l'1'63% de la població.
  • Yahoo!: És el buscador de l'empresa nord-americana que té el mateix nom, disposa de serveis on-line, té un portal de notícies propi i informació sobre moltes temàtiques diferents. És utilitzat en un 0'67%.
  • Ask: És propietat de l'empresa InterActive Corporation, permet cerques habituals per paraules i trobar respostes a partir de preguntes relacionades amb àrees temàtiques populars. És utilitzat en un 0'41%.
  • AVGsearch: No es tracta d'un buscador concretament, És propietat de l'empresa AVG Technologies, que es dedica a temes de seguretat (antivirus, anty-spyware, anti-spam...) i fa servir el motor de Google per realitzar cerques segures de virus i altres  elements maliciosos per als nostres ordinadors. És utilitzat en un 0'06%.
  • Els altres buscadors són utilitzats en un 0'15%.
Espero que us hagi sigut útil i fins la pròxima!
Categories: ,


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Donec auctor arcut pretium consequat. Contact me 123@abc.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada